сряда, 7 април 2010 г.

Днес на езерото „Ариана” бе открит център на пролетното почистване

Тазгодишната кампания по пролетното почистване на София от днес има свой информационен център до езерото „Ариана” в Борисовата градина.

Центърът бе открит лично от Кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова и от Директора на Столичния инспекторат г-жа Веска Георгиева. Приятели на „Идея за чиста София”, сред които Астор, Теди Кацарова, Мишо Шамара, Румънеца и Енчев и Коцето – Калки, не само се присъединиха към откриването на центъра, но и активно се включиха в почистването на района.

Днес в информационния център на кампанията бяха раздадени 1000 метли с логото „Идея за чиста София”, както и комплекти за почистване.
Центърът ще продължи да функционира до края на кампанията на 18 април 2010 година и в него гражданите на София ще могат да получават информационни материали и комплекти за почистване. Работното време на информационния център е всеки ден от 11.00 до 19.00 часа.

Вижте снимки от откриването в нашата Фейсбук-група: http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=111163912231475&view=all

Няма коментари:

Публикуване на коментар